close
Menu

Om oss

Om oss
Om oss

Välkommen till Gunnars Maskiner AB på internet.

Vi är ett familjeföretag som säljer servar och reparerar jordbruksmaskiner. Företaget grundades redan år 1926 av GUNNAR JOHANSSON en lantbrukarson från Åsarp.
År 1968 så tog Gunnars son Ulric över företaget, Ulric hade då under två år varit med i rörelsen Ulric har sedan dess drivit företaget vidare genom 4 årtionden. Det
sista tillsammans med sönerna Martin och Marcus.

Sen 2011 är Martin Vd och Marcus Vice Vd på företaget då Ulric tog klivet tillbaka efter 43 år på posten.
Företaget drivs fortfarande i samma anda som genom alla årtionden med Personligt engagemang Trygghet och långsiktigt
samarbete med leverantörer och kunder.

Vi är återförsäljare för några av marknadens mest etablerade märken ex. John Deere Väderstad mfl.
efter förvärvet av Skaraborgs lantbrukscenter AB säljer och servar vi nu också John Deere grönytemaskiner för både proffs och konsument. Idag omsätter Gunnars Maskiner runt 250 miljoner om året.

Sedan november 1995 driver Gunnars Maskiner filial i Vara, där har man redan blivit en stor leverantör till jordbrukarna, man har nu levererat runt 500 nya traktorer.
Målsättningen är att bygga upp ett förtroende och en trygghet för de som anlitar företaget, som i sin tur leder till ett långsiktigt samarbete.

Under november 2005 förvärvades Skaraborgs lantbrukscenter AB som har ansvaret för John Deeres försäljning i norra Skaraborg och grönytemaskiner i hela Skaraborg.

Prägeln av familjeföretag finns kvar, även om man idag har ett 60-tal anställda, flera med över 20 års erfarenhet i företaget Det är nu alltså 86 år sedan som Gunnar Johansson i blygsam skala startade det som nu är Gunnars Maskiner i hela Västra Götaland.

Under den senaste 5-års perioden har vi investerat ca 30 miljoner i våra anläggningar. Detta för att få en bra arbetsmiljö för våra anställda samt för att kunna möta våra kunders krav nu och i framtiden!

"-Personligt engagemang och service är det viktigaste för att få nöjda kunder som kommer tillbaka", säger Martin avslutningsvis.