close
Menu

Harvester heads

John Deere H412

H412 är ett kompakt, fyrhjulsdrivet skördaraggregat för mindre skördare.
Det har effektiv matning och utmärkta kvistningsegenskaper.
Den kompakta storleken gör det lätt att manövrera i täta gallringsbestånd och flerträdshanteringen gör det effektivt.
Ramen är tillverkad i ett stycke för ökad livslängd. Tre rörliga kvistknivar, en fast toppkniv och en fast bakre kniv följer stammens konturer för perfekt kvistning. Maximal fälldiameter är 470mm.

John Deere H413

H413 klarar allt från gallring till klen slutavverkning. Det har utmärkta flerträdsegenskaper, en kompakt ramkonstruktion och ett utmärkt vikt-effekt förhållande.
H413 har fyra matarhjul och en mekanisk differentialspärr ger snabb, säker matning.
Tack vare ramens konstruktion och optimal placering av den fasta kvistkniven och de fyra rörliga knivarna levererar John Deere H413 enastående kvistningsprestanda.
Försett med flerträdsutrustning blir suveräna H413 ett brilliant aggregat.

John Deere H414

H414 är ett suveränt allound-aggregat, speciellt konstruerat för medelstora skördare. Ramen är svetsad i ett stycke  för maximal livslängd och har kraftfull fyrhjulsmatning. Geometrin och de långa skärytorna hos kvistknivarna på H414 säkerställer utmärkt kvistningskvalitet för alla stamdiametrar. Sågenheten SuperCut 100 har en maximal fälldiameter på 620 mm för utmärkt allroundprestanda hela vägen från tidiga gallringar upp till slutavverkning.
Maximal fälldiameter är 620mm

John Deere H415

H415 är konstruerat för grov slutavverkning. Det erbjuder oöverträffade fäll- och upparbetningsprestanda, speciellt vid grov avverkning. Matarvalsarmens nya geometri säkerställer att matarvalsarna får ett säkert grepp om stammar i alla diametrar för säker hantering.
H415 är en lösning för alla typer av slutavverkning med sina tre alternativ för olika typer av stammar: standard (smal stam), rotben (bred stam) och toppsåg (fällning och upparbetning av lövträd).H415 är svårslagen när det gäller produktivitet, tillförlitlighet och låga driftskostnader.


John Deere H480C

H480C:s ptimerade matningskraft och hastighet beror på olika matarmotorer. Matarvalsarmgenometrin säkerställer ett fast grepp och kontinuerlig fyrhjulsmatning ger effektiv matning med låg friktion. Tilgramens gummistoppar skyddar strukturerna och förlänger ramens livslängd. Matarvalsarmar har slitstarka lager, förstärkta cylindrar och väl skyddade slangdirigeringar. Fyra rörliga kvistknivar, en fast kniv och en fast nedre kniv följer stammens konturer. Super-Cut 100 sågaggregat har en maximal fälldiameter på 710 mm

John Deere H270 Series II

H270 Series II är enkelt och intuitivt att använda och konstruerat för både raka  som krokiga stammar. Den främre kniven med sin flytande upphängning och valsarmarna i kombination med geometrin hos de fyra rörliga knivarna underlättar vid matning av såväl raka som krokiga stammar. Standard Supercut 100 har automatisk kedjespänning för ökad effektivitet, längre liv på kedjan och längre serviceintervall. Flerträdstillvalet med förbättrad geometri och gripkraft hållet träden i ett starkt grepp.
Maximal kapdiameter är 650mm.

John Deere  H413 skördaraggregat i arbete

John Deere skördaraggregat

John Deere skördaraggregat är kända för sin produktivitet, tillförlitlighet och speciellt noggrannhet. Både H400 och H200 seriens skördaraggregat har effektiv matning och kvistning.

.

Harvester heads undefined Töreboda, Kungälv, ÅSARP, VARA, SKÖVDE, Lidköping undefined Gunnars Maskiner AB