close
Menu
  • Hem >
  • EXPERT CHECK

EXPERT CHECK

EXPERT CHECK: VARFÖR DEN ÄR NÖDVÄNDIG
Detta är inget ordinarie underhållsprogram. Man använder bättre verktyg. Man har bättre information. Det betalar sig i längden.

GLOBAL ÖVERBLICK, LOKAL EXPERTIS

Din traktor är inte som alla andra. Och det är inte heller våra specialutbildade och auktoriserade tekniker. Deras ingående kunskap om din maskin baseras på globalt inhämtade fältdata säsong efter säsong. De vet exakt var de ska söka först och vilka komponenter som kräver särskild uppmärksamhet. De upptäcker också minsta tecken på potentiella driftstörningar och ser till att de inte ställer till problem under nästa säsong. De ser till att din traktor är i toppskick och 100 procent körklar när du behöver den. Det får du bara med en Expert Check.

 

HELHETSSERVICE

Hjälp oss att förbättra din maskinberedskap. När du bokar din Expert Check, fråga oss om vårt program Inspect and Connect (Kontroll och uppkoppling). Med Inspect and Connect utför vi inte bara en Expert Check av din maskin och återlämnar den till dig i perfekt skick, utan vi uppgraderar också din traktor med JDLink telematiksystem. Det innebär att vår tekniker, med ditt samtycke, på distans kan kontrollera maskinens skick, dag ut och dag in. Den kan också anslutas till John Deeres Informationscentral för säker back-up och hantering av inställningsdata för din AutoTrac-monitor, exempelvis maskinmått, förskjutningsvärden, fältgränser och referenslinjer. Du kan också visa och analysera fältdata och dokumentation.

VÅRA EXPERTER: VET MER, SER MER.
Se vårt senaste erbjudande