close
Menu

Väderstad

Väderstad-Verkens drivkraft är att skapa flexibla maskiner för jordbearbetning och sådd som gör ett utmärkt jobb oavsett odlingsstrategi.

Alla Väderstads maskiner utför tillförlitligt flera operationer i en överfart. Denna metod resulterar i många fördelar som inkluderar minskad såtid, mindre traktortimmar, minskade koldioxidutsläpp och mindre jordpackning. Kombinerat med en lång livslängd och högt andrahandsvärde ger en Väderstadmaskin utmärkt avkastning på investeringen.

Väderstad-Verken satsar kontinuerligt på forskning och utveckling med över tio procent av vår arbetskraft fokuserad på jordbearbetnings- och såmaskins-innovationer. Väderstad har ett flertal patent baserade på sina uppfinningar under företagets 50-åriga historia.

Företaget grundades i början av sextiotalet av jordbrukarfamiljen Rune och Siw Stark. Idag drivs Väderstad-Verken av syskonen Crister, Christina, Andreas och Bo Stark som alla hjälps åt att odla sina föräldrars arv. Företaget har över 900 anställda i tolv länder.

Väderstad-Verkens värden baseras fortfarande på Runes vision "Att leverera högeffektiva maskiner och metoder till det moderna jordbruket"

Tryck här för att komma till leverantörens hemsida. 

Har du frågor? Kontakta vårt team!