close
Menu

Norje

Norje Smidesfabrik AB är ett svenskt företag som utvecklar, tillverkar och marknadsför redskap till lastmaskiner, traktorer, kompaktlastare och truckar.

Vi finns idag på tre platser i Sverige, dels i Norje, ett litet samhälle utanför Sölvesborg i Blekinge där all produktion sker och dels i Linköping och Stockholm där vår försäljning utgår ifrån.Vi erbjuder ett brett program av volymtillverkade produkter såsom skopor, pallgaffelställ, grepar m.m, men kan även tillgodose anpassade produkter helt efter kundens behov eller önskemål.Utvecklingen går hela tiden mot allt större och starkare redskapsbärande maskiner. Nyutveckling och vidareutveckling sker ständigt för att vi hela tiden ska ha produkter som är anpassade till högre krav, samtidigt som
vi alltid jobbar för att produkterna ska vara prisvärda.Norje Smidesfabrik grundades 1943 av Gösta Hermansson, vars far och farfar tidigare varit smeder. Idag ägs och drivs fabriken av Göstas son Anders Hermansson och dennes brorson Joakim Hermansson.Tryck här för at komma till leverantörens hemsida!  

Har du frågor? Kontakta vårt team!